pondělí 3. dubna 2017

Nezahynula jsem!

I když to tak z mé aktivity může vypadat.

Ne, že by mě z mé aktivity vytrhovala jen škola a práce, pokud jste obeznámeni s hrami od Bioware a sérií Mass Effect, víte, že před týdnem vyšel úplně nový díl, Mass Effect: Andromeda. Přiznám se, že Andromeda pohltila veškerý volný čas, který doma mám (poněvadž svůj drahý Playstation mám bohužel doma, jelikož na koleji televizi nevlastním), a když jsem na koleji, tak většinou dělám věci do školy nebo hraju Overwatch. Shame on me.

Rozhodně bych měla víc psát, a s tím je spjata jedna aktivita, ke které se chci vrátit. Literární deníček. Nejsou to nejzajímavější příspěvky, ale mě to pomůže dokopat se k tomu, abych každý den aspoň něco napsala. Netušíte, jaká to jsou s mojí perfekcionistickou povahou někdy muka.

Také bych rozhodně chtěla napsat pár recenzí, se kterými jsem zase pozadu. Knihy, které čtu do školy, nerecenzuju, ale mám stále pár knih od Vánoc, o kterých bych se tu zmínit chtěla. Stejně tak pozaostávám i s recenzemi na filmy, poněvažd v kinech teď začaly konečně, po dlouhé době, hrát zase něco dobrého.

Tož má drahá Ryder z Mass Effectu: Andromedy.

Nevím, jestli byste úplně stáli o rubriku, kde bych recenzovala počítačové hry, ale možná bych něco řekla k té Andromedě. Pokud jste obeznámeni s tím hráčským prostředím, asi tušíte, jaký kolem ní před vydáním panoval skepticismus a jak je z té hry mnoho lidí rozčarováno kvůli špatným animacím. O tom... bych se možná asi opravdu chtěla vyjádřit.

Co jiného do takovýchto článků psát, než to, co snad do budoucna přijde? Ráda bych vám řekla, že je na mě spoleh, ale pravidelní čtenáři ví, že jsem člověk velice roztěkaný a s nízkým prahem pozornosti. Pokud stojíte o pravidelné updaty na mém životě, v menu najdete odkazy na můj tumblr a twitter, kde někdy svůj život komentuju až moc. Ach.

Tenhle článek vás měl opravdu pouze informovat, že jsem stále naživu. Přeci jen uběhl měsíc po mém posledním článku, takže mě to konečně chytlo a začala jsem se cítit blbě. Zdar.

1 komentář:

  1. Sleduji tě na Twitteru, takže vím, že stále žiješ, ale článek je vždycky fajn. :-)

    OdpovědětVymazat