čtvrtek 11. února 2016

Oficiálně na blogspotu

Odpusťte mi tu frázi, ale je to přinejmenším sakra divné, že jsem se nakonec přeci jenom rozhodla přesídlit sem. Nějak jsem si nevěřila, že na ten krok opravdu najdu odvahu.

Ale je tomu tak. Napsala jsem poslední článek na Useless Fire. Ztratila jsem onu "jaksi-taksi" popularitu a prestiž z toho, že jsem byla v Autorském klubu. Teď jsem na to sama.

Ale přesto to působí správně.

7. února 2010 to začalo tam a 11. února 2016 to začíná tady. Hip hip hurá a ještě si sama sobě popřeju hodně štěstí, ať mi to vydrží.

https://49.media.tumblr.com/dd38968845ff030cd7d0b6f5a44999db/tumblr_ny701mTw311qh31n4o3_r3_500.gif

4 komentáře:

  1. Vítej na blogspotu. Přijde mi až vtipné, jak se teď ve velkém z blog.cz odchází, ale kdo by tam taky nadále trčel, že... :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo, je to vtipné, že teď z blog.cz opravdu odchází hodně lidí :D. Já tenhle článek měla v rozepsaných už od 19. ledna, kdy to začalo :D.

      Vymazat
    2. Já už to rozjetí nového blogu taky plánovala snad měsíc dozadu. :D Ale je to hrozně fajn, že při tom rozjíždění nejsem sama. :D

      Vymazat
  2. Tak tě taky vítám ještě tady. :) Já sama teď na psaní nemám úplně inspiraci, ačkoliv bych ráda, jen nemám tušení, kde se zabydlet. Blog.cz byl přeci jen špička ve vytváření designů z mého pohledu a pro mě je sakra důležité mít blog, který vypadá jak přesně chci a cítím se tam dobře, takže kdoví. Celkem se každopádně těším na ty tvé rozbory, ačkoliv mi to je k ničemu, mohlo by to být zajímavé. Good luck!

    OdpovědětVymazat