pátek 9. února 2018

Poslední pokus o návrat...?

Zdá se, že blogová platforma už pro mě není tím, co dříve. 

Pamatuju si, jak jsem blogu kdysi dávno věnovala celý svůj život, dokonce jsem měla blog v Autorském klubu, Klubu snílků a Bůh ví co ještě, četlo to i docela dost lidí! Teď jsme tady. Nepřidávám vůbec, ba co víc, musím se do toho nutit, třebaže mi přijde, že mám co říct, mám o čem psát. Ono to vlastně začalo už na mém blogu předchozím, kdy jsem přestala přidávat a myslela, že to vyřeším přechodem na Blogspot.

Asi jde poznat, že to nezabralo. O čem psát bych měla, ale k vyjádření myšlenky mi často stačí Twitter nebo Tumblr, a sem už pak, jednoduše řečeno, přidávám velké prd.

Řeknu to takhle; tenhle blog nechci mazat. Strašně moc v tom chci pokračovat. Ale něco mi v tom vždycky brání, asi nějaká kombinace lenosti a neschopnosti, a hlavně nemotivovanosti. 

Každopádně, i kdyby mi tenhle poslední pokus nevyšel (ano, jdu na to, poslední pokus!) mazat to tu nebudu. Třeba se pak jednou fakt rozhodnu vrátit. 

Však se uvidí.

1 komentář:

  1. Chápu, co tím myslíš. Vlastně útěkem na blogspot jsem řešila podobnou situaci jako ty. A nakonec jsem si uvědomila, že nemá smysl se nutit do těch "starých časů", ale najít si stav, který mi bude vyhovovat. A tak ještě příležitostně něco napíšu, ale spíše se ze mě stal hltač textu a článků ostatních, než abych psala nějak často. :D A hlavně žádný nátlak, ju? <3

    OdpovědětVymazat